Rezultatele căutării

Termeni si conditii

Ultima actualizare a termenilor si conditiilor: 18.04.2021

 

Website-ul www.andaros.ro este detinut de agentia imobiliara ANDAROS IMOB SRL , Cod Unic de Înregistrare 39701102, Nr. Înmatriculare J40/11067/2018, Calea Vitan, nr.225, bl.2, sc.2, et.5, ap.79, sector 3, Bucuresti

Termenii si conditiile vor fi actualizate periodic, fiind obligatia utilizatorilor de a verifica fiecare varianta atualizata. Utilizarea in continuare a site-ului www.andaros.ro reprezinta acceptarea in totalitate si neconditionata a variantei actualizate a Termenilor si Conditiilor Generale. Va recomandam sa verificati constant aceasta pagina.

In continuare, vom denumi „Prestator” agentia ANDAROS IMOB SRL si „Beneficiar” proprietarul unui imobil care doreste sa contracteze serviciile noastre. In acelasi timp, denumit „Utilizatori” pe cei care acceseaza site-ul www.andaros.ro fara sa detina un contract de colaborare, ci pur si simplu ca vizitatori / potentiali clienti.

Sectiunea 1: Precizari generale

www.andaros.ro este un website de promovare a ofertelor de vanzare si inchiriere aflate in portofoliul agentiei imobiliare ANDAROS IMOB SRL. Gazduirea continutului text / foto / cod, domeniu este realizata pe serverele www.romarg.ro – In cazul in care la un moment-dat website-ul este nefunctional sau apar probleme tehnice, ne nu asumam raspunderea pentru acest lucru si va recomandam sa verificati mai tarziu. In acelasi timp, orice problema tehnica sau eroare pe care o depistati, va rugam sa o comunicati pe adresa tehnic@andaros-imobiliare.ro iar un reprezentant o sa verifice situatia intampinata.

Avand in vedere fluxul mare de cereri pe care le primim, nu putem intotdeauna sa raspundem pe email sau telefonic, motiv pentru care va recomandam sa ne sunati in cazul in care nu aveti un raspuns scris.

Pentru a folosi functiile site-ului nu este necesara crearea unui cont de utilizator.

Serviciul de publicare a ofertelor/cererilor este oferit gratuit utilizatorilor care incheie contract de intermediere cu agentia imobiliara.

Nu percepem un cost pentru afisarea anunturilor dumneavoastra pe website-ul www.andaros.ro iar plata pentru serviciile contractate se face conform contractului semnat intre Prestator si Beneficiar.

Sectiunea 2: Descrierea serviciilor si conditiilor de colaborare.

www.andaros.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona temporar posibilitatile de trimitere a solicitarilor si de accesare a anunturilor, daca acest lucru este necesar datorita limitelor de capacitate, in scopul mentinerii sigurantei si a integritatii serverelor sau pentru implementarea masurilor tehnice si daca aceasta serveste unei executari corecte si corespunzatoare, sau imbunatatite, a prestatiilor contractuale datorate (lucrari de intretinere).

Dupa trimiterea unui formular de oferta/cerere, utilizatorul va fi contactat de un reprezentant al agentiei imobiliare, in vederea confirmarii primirii anuntului si stabilirii conditiilor de colaborare.

Vom afisa pe www.andaros.ro doar continutul pe care Beneficiarul il furnizeaza direct sau prin trimiterea catre alte site-uri de anunturi, unde exista deja proprietatea.

www.andaros.ro are dreptul de a promova anunturile sub orice forma dorita si pe toate caile media cunoscute, cum ar fi publicitate stradala, ziare, internet, radio etc. Beneficiarul are dreptul de a anunta prestatorul cu privire la retragerea publicitatii in cazul in care acesta considera ca ii aduce prejudicii de imagine, cu obligatia de a suporta costurile publicitatii pana la momentul respectiv. Scopul www.andaros.ro este de a vinde si a atrage cat mai multi potentiali clienti, prin urmare consideram motivul de „prejudiciu de imagine” unul care nu se poate invoca intr-un mod corect.

Utilizatorii care trimit o solicitare online au obligatia de a furniza informatii complete si corecte in ceea ce priveste proprietatea ofertata (in special privind pretul si suprafetele) sau proprietatea pe care o cauta.

In timpul procesului de trimitere solicitare, utilizatorul trebuie sa completeze campurile obligatorii, iar in masura in care cunoaste informatiile suplimentare cerute prin formularul de introducere sa completeze cat mai explicit aceste campuri.

Utilizatorul se obliga sa insereze pe www.andaros.ro numai acele fotografii pe care este autorizat sa le utilizeze fara restrictii si care nu sunt grevate de drepturi ale unor terti – in special de drepturi de proprietate intelectuala ale unor terti. Fotografiile utilizate nu trebuie sa induca in eroare si trebuie sa reflecte starea actuala a proprietatii oferite in solicitare. Introducerea de imagini poate reprezenta un factor determinant in procesul de vanzare/inchiriere. Este interzisa folosirea de imagini care nu au legatura cu proprietatea. Este interzisa folosirea de imagini care prezinta insemne(watermark, sigla, denumire sau altele) ale altor site-uri imobiliare concurente. In cazul in care depistam ca imaginile sunt false sau nu sunt in concordanta cu realitatea, avem dreptul de a elimina anuntul si a cere despagubiri pentru costurile suportate cu publicitatea, in cazul in care exista un contract de colaborare intre BENEFICIAR SI PRESTATOR.

Nu este permisa intr-o solicitare includerea de legaturi spre pagini web externe sau spre alte surse externe de informatii. Legaturile in acest sens se refera si la pagini web neactivate (URL-uri) si parti ale acestora.

Nu se admit cuvinte obscene sau orice solicitari care ar putea leza interesele sau imaginea unei persoane fizice/juridice.

Este interzisa folosirea adreselor de email din paginile acestui site pentru trimiterea SPAM.

Anunturile publicate pe site sunt moderate de agentii de vanzari ai agentiei imobiliare Andaros Imob SRL. Avem dreptul de a modifica continutul sau de a adauga text suplimentar fata de anunturile prezente pe alte site-uri.

Sectiunea 3: Clauza de exonerare de raspundere / alte obligatii

Utilizatorul elibereaza www.andaros.ro de orice pretentii ale unor terti impotriva www.andaros.ro datorita incalcarii drepturilor lor de catre anuntul utilizatorului. Prin aceasta, utilizatorul isi asuma si obligatia de suportare a cheltuielilor necesare pentru apararea drepturilor andaros-imobiliare.ro, inclusiv orice taxe judiciare si legale. Aceasta regula nu se aplica daca si in masura in care utilizatorul nu este responsabil pentru incalcarea drepturilor.

www.andaros.ro publica anunturile cu continutul furnizat de utilizator / beneficiar si nu isi asuma raspunderea in cazul in care proprietatea a suferit modificari de preturi si nu exista o actualizare curenta. Avand in vedere fluxul mare de proprietati si faptul ca o proprietate din portofoliul Andaros Imob SRL poate sa fie publicate si in alte locuri, nu putem garanta ca pretul este in permanenta actualizat, insa putem garanta ca facem eforturi mari in acest sens. Mai mult, exista posibilitatea ca in realitate proprietarul sa retraga mobilierul sau sa intervina cu modificari ale proprietatii si sa nu fim anuntati, motiv pentru care va amintim ca anunturile sunt cu caracter informativ si ca nu ne asumam raspunderea in cazul neseriozitatii vanzatorului.

Proprietatile vandute (anunturile) de pe www.andaros.ro raman publicate in site pe perioada nedeterminata, fiind o carte de vizita pentru utilizatorii care doresc sa vada performantele noastre.

Pentru ca ne dorim foarte mult sa oferim o experienta placuta, eliminam si anulam contractele cu beneficiarii care nu respecta colaborarea si care nu anunta modificarile de pret sau continut al anunturilor.

Sectiunea 4: Cautarea proprietatilor si integritatea sistemului

  1. Utilizatorii pot cauta proprietati pe www.andaros.ro si pot folosi filtrul de cautare pus la dispozitie. In cazul in care exista o eroare sau problema tehnica, va rugam sa ne semnalati acest lucru si sa verificati de fiecare data ca rezultatele sunt conform filtrului selectat.
  2. In cazul in care depistam atacuri sau actiuni interzise de spargere a bazei de date, activitate care poate pune in pericol integritatea www.andaros.ro, vom anunta autoritatile si vom face toate demersurile pentru a bloca utilizatorii cu intentie rea.

Sectiunea 5: Forta majora

Conform legilor in vigoare, atat Prestatorul cat si Beneficiarul pot invoca „forta majora”.

Sectiunea 6: Dreptul de autor si drepturile de utilizare

In urma incheierii contractului de intermediere dintre Prestator si Beneficiar, utilizatorul renunta la toate drepturile de autor asupra imaginilor / texte transmise in formularul de solicitare, aceastea devenind in mod gratuit proprietatea agentiei imobiliare Andaros Imobiliare SRL

  1. Materialele prezente pe site, elementele grafica, continutul text nu pot fi preluate de pe https://andaros.ro fara acordul scris. Orice preluare si prelucrate a datelor sau alte informatii disponibile pe website reprezinta o incalcare a legii in vigoare.
  2. Conținutul acestui website, textele, fotografiile, grafica precum și orice alte materiale prezentate pe acesta sunt protejate în conformitate cu dispozițiile legale referitoare la drepturile de autor și drepturile conexe, precum și cu cele ale altor forme de protejare a proprietații intelectuale.Astfel, nu se pot copia, descărca, reproduce, republica, posta etc., niciun fel de text, grafica imagine, simbol pentru a fi folosite în scop comercial sau distribuite, fără acordul prealabil, exprimat în scris pe email sau forma fizica (notificare semnata / stampilata) de catre ANDAROS IMOB SRL.Nu se pot crea, modifica, adapta niciun fel de material sau de informație conținute în acest site, nici de a le utiliza în orice scop, cu exceptia utilizarii non-comerciale sau alta forma de a obtine venituri sau vanzari.
  3. Ne rezervam dreptul de a nu face o notificare in scris in cazul in care observam ca textele, imaginile sau alte elemente sunt reproduse sau copiate integral sau partial. In cazul in care trimitem o notificare cu privire la copierea sau eliminarea textelor care ne produc prejudiciu, ne rezervam dreptul de a alege daca vom actiona sau nu in instanta pentru a recupera prejudiciul.
  4. Ne rezervam dreptul de a actiona pe toate caile legale pentru a recupera prejudiciul rezultat in urma copierii integrale sau partiale sau a modificarii partiale a textelor / imaginilor publicate pe www.andaros.ro
  5. Utilizatorul are dreptul de a utiliza www.andaros.ro in scopul gasirii unei proprietati sau pentru informare.

Sectiunea 7 – Confidentialitatea datelor 

Tratam cu maxima grija subiectul datelor personale. Este foarte important ca datele dumneavoastra sa nu ajunga in locuri nedorite. In cazul in care informatiile furnizate nu sunt suficiente sau aveti intrebari, va rugam sa ne contactati pe email la adresa: office@andaros.ro

Vezi politica de confidentialitate

Sectiunea 8  – Tipurile de contracte 

Termenii si conditiile prezentate pe www.andaros.ro sunt sau pot fi diferiti fata de termenii din contractul semnat fizic in cadrul agentiei (contractul de colaborare bazat pe comision). Informatiile prezentate pe aceasta pagina sunt strict pentru activitatea online sau se pot regasi si in contractul prezent in agentie la o eventuala colaborare.

Sectiunea 9 – Alte precizari

Cererile pentru angajare, ce sunt trimise prin intermediul formularului de contact sau a paginii www.andaros.ro nu reprezinta o obligatie din partea Andaros Imob SRL. Vom analiza si raspunde cererilor atunci cand exista un post disponibil. Programul de munca, sarcinile si remuneratia vor fi stabilite in urma unui interviu fizic / online.

Platforma www.andaros.ro nu este dedicata minorilor ci persoanelor fizice adulte sau persoanelor juridice.

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate pe aceasta pagina, va rugam sa parasiti indata website-ul. Continuarea navigarii inseamna implicit acordul dumneavoastra, intelegerea termenilor si conditiilor si acceptarea lor, inclusiv a politicii de confidentialitate.

www.andaros.ro foloseste cookies pentru buna functionare a website-ului si pentru a oferi o experienta cat mai placuta online. In acelasi timp, folosim aplicatii de la terte parti pentru a obtine statistici si informatii despre vizitatorii nostri. Aveti dreptul de a bloca aceste cookie-uri
Cookies settings
Accept
Politica Cookies
Privacy & Cookies policy
Cookie nameActive
Ce se înțelege prin cookie-uri?Cookie-ul este un fişier text de mici dimensiuni pe care un site îl salvează în calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil atunci când îl vizitaţi. Datorită cookie-urilor, site-ul reţine, pe o perioadă de timp, acţiunile şi preferinţele dumneavoastră (login, limbă, dimensiunea caracterelor şi alte preferinţe de afişare). Astfel nu mai trebuie să le reintroduceţi ori de câte ori reveniţi la site sau navigaţi de pe o pagină pe alta.Cum se folosesc cookie-urile?O parte din paginile noastre utilizează cookie-urile pentru a reţine:preferinţele dumneavoastră de afişare, cum ar fi contrastul, culoarea sau dimensiunea caracterelor dacă aţi răspuns la un sondaj pop-up privind utilitatea conţinutului (pentru a nu fi întrebat din nou) dacă aţi acceptat (sau nu) utilizarea cookie-urilor pe site.De asemenea, unele materiale video găzduite de paginile noastre utilizează cookie-uri pentru a colecta statistici anonime privind modul în care aţi ajuns pe site şi materialele video pe care le-aţi vizualizat.Activarea cookie-urilor nu este strict necesară pentru funcţionarea site-ului, dar vă poate îmbunătăţi experienţa de navigare. Puteţi şterge sau bloca cookie-urile însă, dacă faceţi acest lucru, s-ar putea ca anumite caracteristici ale site-ului să nu funcţioneze corespunzător.Informaţiile asociate cookie-urilor nu sunt utilizate pentru a vă identifica personal. În plus, ţinem sub control datele referitoare la preferinţele dumneavoastră de navigare. Cookie-urile nu sunt folosite în alte scopuri decât cele descrise aici.Folosim şi alte cookie-uri?O parte din paginile sau subsite-urile noastre pot folosi cookie-uri suplimentare sau diferite de cele descrise mai sus. În acest caz, veţi găsi detalii pe paginile specifice referitoare la cookie-uri. De asemenea, s-ar putea să vi se ceară acordul cu privire la stocarea lor.Cum puteţi controla cookie-urile?Puteţi controla şi/sau şterge cookie-urile după cum doriţi – pentru detalii, consultaţi site-ul aboutcookies.org. Puteți șterge toate cookie-urile din calculatorul dumneavoastră și puteți seta majoritatea browserelor să blocheze plasarea acestora. Dacă faceţi acest lucru, este posibil să fiţi nevoit să setaţi manual unele preferinţe, de fiecare dată când vizitaţi site-ul. De asemenea, s-ar putea ca unele servicii sau opţiuni să nu funcţioneze.
Save settings
Cookies settings

Comparați ofertele