Homepage › Forumuri › Casa sau apartament in Bucuresti ? › Evitati casele batranesti in Bucuresti
Etichetat: apartament in sector 1, casa in sector 1, casa sau apartament in sector 1, recomandare de achizitie
- Acest subiect are 0 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 1 an, 10 luni de
Spike.
- AutorMesaje
- 8 noiembrie 2021 la 12:15 #21591
Spike
ParticipantSalut! in urma cu 10 ani am cumparat o casa batraneasca in Bucuresti sector 1 si am crezut initial ca am facut cea mai buna alegere. Intr-adevar, avans un buget limitat, am ales o casa batraneasca desi stiam ca pot exista la acoperis si fundatie. Am fost indrumat totusi de un expert si m-am gandit ca o pot reconditiona. A trebuit sa schimb practic tot acoperisul deoarece tot lemnul era putred, a trebuit sa consolidez peretii pentru ca erau putrezi si aparusera deja crapaturi. Practic am cheltuit peste 30.000 euro pentru a restaura cat de cat casa, iar la final rezultatul a fost dramatic. La prima ploaie m-am trezit cu infiltratii.
Am vandut casa si evident ca am pierdut o suma mare de bani. Apoi am decis sa cumpar un apartament si cred ca aceasta a fost cea mai buna decizie din viata mea. Am gasit un apartament de vanzare in Bucuresti la un pret decent, intr-o zona buna din sector 1. Am vecini de treaba si am scapat de o groaza de probleme ce apar atunci cand detii o casa. Sigur, nu mai am loc de gratare si nici spatiu verde, insa nu ma deranjeaza foarte tare. Deci, personal consider ca este mult mai ok sa locuiesti la apartament. Fiecare decide pentru el. Spor si va recomand sa analizati bine decizia ca sa nu pierdeti bani.
- AutorMesaje
- Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.